rss_boite.pngدر این که فید چیز خوبیه هیچ شکی نیست. فقط فکر کردن به وارسی دستی ۱۵۰-۲۰۰ تا وبلاگی که دوست داریم روزانه ازشون مطلع باشیم به اندازه کافی وحشتناکه. استفاده های فید اما فقط به این محدود نمی شه. فید برای دسته بندی مطالب طبق یک فرمول خاص بسیار خوبه. این، دو تجربه اخیر من:

۱- مدتی بود که دوست داشتم گزیده های دوستان وبلاگ نویس رو که معمولا کناروبلاگشون منتشر می کنن جایی یکجا داشته باشم. گذشته از این، خیلی اوقات وبلاگها مطلبی از یک وبلاگ دیگه رو معرفی می کنن. اینجا نیاز بود به یک فیدخوان آنلاین که بتونه فیدها رو فیلتر کنه. راه حل نرم افزار کدباز ِ Gregarius ه (میلاد قبلا پستی داشت درباره این نرم افزار که بعد از هک شدن متاسفانه از دست داد). این نرم افزار php-based با تم های متنوعش به راحتی نصب می شه و به شما امکان میده بی نهایت فید اضافه کنید (مثلا فیدهای دیلیسش دوستان رو) یا فید کسی رو اضافه کنید با یک کلمه کلیدی. این نرم افزار رو در “دیدیش؟” نصب کردم.

مثلا اینجا گهگاه پستهایی هست به عنوان “خوانده ها“. این پستها مجموعه ایه از لینک به چیزهای جالبی که در طول روز پیدا می کنم. Gregarius فید کمانگیر رو با کلمه “خوانده” فیلتر می کنه و نتایج رو در “دیدیش؟” اضافه می کنه. گذشته از این مجموعه ای از فیدهای گوگل و دیلیشس دوستان هم در “دیدیش؟” اضافه شده. اگر شما هم یکی از این دو کار را می کنید مرحمت کنید فیدتون رو بفرستید اضافه کنم اونجا.orangeslice.jpg

۲- بعد از پادکست اول دکتر مجیدی، تب پادکستینگ داره در وبلاگستان راه می افته. ذغال خوب و دوست ناباب و “این شما و این هم شکستن شاخ غول و اولین پادکست کمانگیر“. قدم بعدی این بود که این پادکستها رو در جایی جمع آوری کنم. راه حل پخش کننده فید Big Contactه که رادیو زمانه هم ازش استفاده می کنه. با دادن فیدتون به این پخش کننده، پادکستها استخراج میشن و مثل یک رادیو زیر هم لیست و بعد پخش میشه. این صفحه رو ببینید.

اگر شما کار جالبی با فید کردید بی زحمت کامنت بگذارید ما هم یاد بگیریم.