۸۳% کدام مردم آقای فارس نیوز؟ در مورد یک نظرسنجی
توسط کمانگیر در روز 20 سپتامبر 2009سپتامبر 20
فارس نیوز نتایج یک تحقیق توسط موسسه ی World Public Opinion را منتشر کرده است که به نظر می رسد نشان می دهد که حدود ۸۰% مردم ایران احمدی نژاد را بعنوان رییس جمهور قانونی ایران می شناسند. در مورد این موسسه خیلی کم می دانیم. روی صفحه ی ویکیپدیای مربوط به این موسسه ذکر شده است “این مطلب بصورت تبلیغاتی نوشته شده است، لطفا آن را بازنویسی کنید”.
گزارش کامل این نظرسنجی (پی دی اف) نشان می دهد که ۱۰۰۳ نفر بصورت تلفنی مورد سوال قرار گرفته اند که ۵۲% آنها حاضر به پاسخگویی نشده اند. از هر چهارنفر که به نظرسنجی پاسخ دادند، یک نفر حاضر نشده است بگوید به چه کسی رای داده است. تنها نیمی از پاسخ دهندگان گفته اند درصورت تجدید انتخابات به احمدی نژاد رای خواهند داد.
لطفا این گزارش را دقیق بخوانید.
همیشه درصد ، در این گونه نظر سنجی های آبکی فریب دهنده است به عنوان مثال تصور کنید از ۵ نفر سوال شود و ۳ نفر پاسخ مثبت دهند نمی نویسند ۳ نفر می گویند ۶۰ درصد این شیوه ، شیوه کارآمد حاکمیت نیز برای رنگ کردن مردم نیز استفاده می شود
برای هر ایرانی که می خواهد بداند چرا ما به این روز افتادیم
حتما این کتاب را دانلود کرده و بخوانید
http://www.aqeedeh.com/ebook/view_book.php?rowID=825
۵۲% آنها حاضر به پاسخگویی نشده اند، البته نه از بین ۱۰۰۳ نفر، کلاً منظورشه. یعنی ۱۰۰۳ نفر در این نظرسنجی شرکت کردند.
فراموش نکنید حدنصاب یک نظرسنجی برای اعتبار داشتن ۳۶ نفر است.(به صورت علمی ثابت شده) البته باید جامعه آماری به طور تصادفی انتخاب شده باشد.
حال هر چقدر تعداد جامعه آماری از ۳۶ نفر بیشتر باشد، نتایج نظرسنجی دقیقتر می شود.
باید بگویم که متاسفانه این نتایج چندان دور از واقعیت نیست و مردم ایران همین هستند.
ضمنا اون عبارت در بالای خیلی از صفحات ویکیپدیا نوشته شده و ترجمه صحیح آن “این مقاله شبیه تبلیغات نوشته شده است و لطفا کمک کنید که از دیدگاه طبیعی دوباره نویسی شود” می باشد.
معمولا در بالای صفحات مربوط به شرکت ها و بنگاه های خصوصی که توسط خود آنها به ویکیپدیا اضافه می شود و احتمال وجود جمله های تبلیغاتی در آن می رود این عبارت را یا به صورت اتوماتیک یا دستی توسط ویرایشگران(اطلاع ندارم) اضافه می شود.
احسنت به شما
بهتره یک سری هم به اینجا بزنین
http://www.france24.com/en/20090920-81-iranians-consider-ahmadinejad-legitimate-president-says-poll-wpo-world-public-opinion-percent
روز قدس گذشت. نباید همۀ امید را به یک روز بست. این روز باید آغازپایان کار رژیم کودتا باشد. راه پیمایی تنها شکل حرکت اعتراضی نیست.
خانواده های دستگیرشدگان وزندانیان سیاسی بایدجلوی خانۀ مراجع به طورنوبتی تحصّن کرده وبگویند، آیااین بودجمهوری عدل اسلامی که ۳۰ سال پیش به ماوعده داده بودید. اگر درجامعه ای روحانیون وریش سپیدانش
این گونه به مردم نارو بزنند، به که بایدتوسّل جست؟
مراجع باید برای جبران خطا های خود، کفن بپوشند، به خیابان ها آمده و مردم ستمدیده رابرای بدست آوردن حقوق انسانی اشان همراهی و رهبری کنند..
همچنین می توان درمساجد، سرچهارراه ها، روی پل ها، جلوکارخانه ها، رادیووتلویزیون ، مراکزبسیج وسپاه… تحصّن اختیارکرد.
شکست یعنی یاس، زوال خانوادگی، زوال اجتماعی وگسیختگی کشور، همان چیزی که استعمارواستثماردرپی آن است. زمانی شارون نخست وزیراسراییل گفت: ایران زیادی بزرگ است- برای این که بتوانند آن راببلعند بایدتکه تکه اش کنند.
طرح ایجادخاورمیانۀ جدید مشغول عمل است. طبق این طرح اسراییل باید به عنوان ژاندارم منطقه مسّلح به دندان هسته ای، بزرگ ترین و مقتدرترین کشور منطقه باشد. بقیّۀ کشور هابه قطعاتی متخاصم ، تبدیل شده ودرحالی که در حال جنگ دایمی هستند ذخایرشان به هیچ ربوده خواهدشد. به یوگسلاوی سابق نگاه کنید، به اطرافتان به کشور های همسایه نگاه کنید، کتاب برژینسکی را بنام”یوریژیا” بخوانید واین بار حواستان جمع باشد که کلاه بزرگی به سرتان نرود.
آن چه مهّم است این رژیم ساده لوح پرور وعوامفریب حجتیّه که استاد نعل وارونه زدن است بایداز بین برود. حجتیه ساختۀ دست صهیونیست ها وامپریالیست هاست. یادتان نرود که کشور بسیار ثروتمندی دارید که چشم طمع همۀ استعمارگران واستثمارگران در پی آنست. آگرتفسیرهاوخبرهای امروزرادررسانه های امپریالیستی-صهیونیستی پیگیری کنید خواهیددیدکه چگونه کفه ترازوی آن ها به نفع رژیم کودتاسنگینی می کند. صد سال است که نتوانسته ایم راه خود رابیابیم. تاریخ را بخوانیم واز آن درس بگیریم. خوشبختانه هم اکنون جنبش سبزرهبری هوشمندی دارد. شعارهای هوشمندانۀ آن را به کار بریم. این بارپیروزی از آن مردم ایران خواهدبود.
۲۸ شهریور، ۱۳۸۸
ح- رادفرنیا
۸۱+۱۰+۸=۹۹%
mamoolan bayad besh 100% na???
mamoolan vaghti mikhan darsad besazan in moshkel ro daran bande khoda ha..riyaziyat zaeefe dige karish nemishe kard….
“ضمنا اون عبارت در بالای خیلی از صفحات ویکیپدیا نوشته شده و ترجمه صحیح آن “این مقاله شبیه تبلیغات نوشته شده است و لطفا کمک کنید که از دیدگاه طبیعی دوباره نویسی شود” می باشد.”
neutral یعنی بیطرف، نه طبیعی.
این که این نوشته در بالای صفحه هست میتواند نشانه این باشد که این سازمان آنقدر معروف و معتبر نیست که کسانی که ویکیپیدیا را میخوانند و ویرایش میکنند آنقدر در موردش اطلاعات داشته باشند و برایشان مهم باشد که صفحه را تصحیح کنند.
چند انتقاد منصفانه !!!
سلام .کسانی که از دور یا نزدیک منو می شناسن . در این سالها یا در این وبلاگ همراه من بودن و نوشته های منو دنبال می کنن می دونن که سالها تجربه و تمرکز من در نوشتن و تجزیه و تحلیل مسائل فرهنگی و اجتماعی بوده . اما چرا در چند پست قبل به مسائل سیاسی پرداختم ؟! اما از آن مهمتر چرا آنها را حذف کردم ؟! و باز چرا می خواهم به آن ادامه دهم ؟! از نظر من پرداختن به مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیار در زندگی ما مهم و تاثیر گذار می باشد . اما فکر کردم اگر چند نقد منصفانه هم از دولت گر چه تند هم باشد بکنم بد نیست و شاید برای کشور و مردم بهتر باشد . البته بارها گفته ام هدف من وخیلی ها از این انتقادها مخالفت با نظام جمهوری اسلامی یا شخصیت های مهم ومحترمی همچون رهبری و رئیس جمهور و غیره نیست . از روی غرض ورزی نیست و صرفا از روی دلسوزی برای خودم انسانها وکشورم است . انتقادهایی هم که کردم کاملا روشن . منطقی قابل فهم یا درک بود و خیلی ها با آن موافق بودند . اما بنا به دلایلی بعضی از آن انتقادها از جمله اینکه : چرا در نظام جمهوری اسلامی بعضی از مسئولان از مردم فاصله گرفته اند ؟ !چرا بعضی ها در لباس اسلام گرگ هستند ؟! و اینکه چرا در مسئولیت ها یا رفتار وکردار وگفتارشان از امام علی ع الگو برداری وعمل نمی کنند ؟! و اینکه چرا روحانیون بیش ازاینکه وقت و انرژی خود را صرف ترویج فرهنگ اسلامی وارزش های انسانی و اسلامی کنند خود را وارد مسائل سیاسی کرده اند و از اسلام و اصل آن دور مانده اند ؟! چرا همه چیز در سیاست گم شده ؟! حتی فرهنگ سازی نیست ! توجهی به سینما . پارک. مکان های تفریحی وسرگرمی برای مردم مخصوصا در خیلی از شهرها و استان ها نیست یا کم است ! البته کسی می گفت خیلی از مردم شهر ما فرهنگ استفاده از این مکانها را بلد نیستند . پس همان بهتر که نباشد . اما من گفتم باز هم دوسلت مقصر بوده زیرا می توانست فرهنگ سازی کند تا وضع مردم هم بهتر بود . اما حتی اگر هم این مکانها یا فرهنگ سازی هم باشد . در آمد مردم جالب نیست که قسمتی از آنرا صرف این مکان یا تفریح وسرگرمی ها کنند . لاقل من در اطرافیانم خیلی ها را می شناسم که همچین قدرتی را نداشته اند . و غیره … به روزم !
زنده باد کمانگیر
همیشه این وقتا یاد این اصطلاح خاتمی میافتم که قبل از انتخابات به این آمارای دروغین گفت «نظرسازی» . البته الان دیگه این اصطلاح توسط طرفداران احمدینژاد هم استفاده میشه. ولی خاتمی واقعاً این کلمه رو جای درستی به کار برد. اینا نظرسنجی نیست. نظرسازیه.
مطلب زیر نگاهی کرده به این نظر سنجی
http://zamaaneh.com/special/2009/09/post_891.html
مشابه این نظر سنجی را موسسات دیگری هم با کم و بیش همین نتیجه انجام داده اند. اما همه زیر هیاهوی پروپاگاندای ضد ج.ا. دفن شده اند.