دعوت: هشتی که نه می شود – در مورد کشته شدگان اتفاقات اخیر
توسط کمانگیر در روز 20 ژوئن 2009ژوئن 20
This is a call to action for producing a database of the names of all the Iranians who are killed in the clashes which followed the controversial Presidential Election of June 12, 2009.
این یک حرکت جمعی است. بیایید نگذاریم نام و یاد کشته شدگان حوادث اخیر فراموش شود.
“آب بهش ندین، آب بهش ندین”، شمارنده یکی بالا می رود. خون از چشم پسر بیرون زده است، شمارنده یکی بالا می رود. پسری روی آسفالت رعشه ی مرگ می گیرد، شمارنده یکی بالا می رود.
کسی که تیر می خورد و کشته می شود یک عدد نیست، یک انسان است. با شمردن تعداد کشتگان ممکن است بتوانیم تصویر درست تری از وضعیت ِ خیابان های ایران ترسیم کنیم، اما اعداد می توانند باعث شوند فراموش کنیم که کسی که کشته می شود پسر کسی است یا خواهر کسی. که او اسمی دارد و دوستانی دارد و روی موبایلش آخرین شماره ای که تماس گرفته است هنوز هست. لابد زنگ زده که بگوید “آره خیلی شلوغ ه… نه من مواظبم”.
این یک دعوت ِ عمومی است: بیایید تصاویر و اطلاعات کشته شدگان را مکتوب کنیم. دنبال جمع کردن یک مجموعه عکس و ویدئوی دلخراش نیستیم، می خواهیم یادمان بماند که وقتی شمارنده یکی بالا می رود کسی می میرد. کسی مثل من و تو. یک انسان با همه دلبستگی هایش، همه ی تردیدهایش، و همه ی آرزوهایش.
این یک دعوت عمومی است.
در گام اول، تصویر، ویدئو، و سایر اطلاعات مربوط به کشته شدگان حوادث اخیر را همین جا می گذاریم. شما هم اگر دسترسی به تصویر، ویدئو، یا هرگونه اطلاعاتی دارید لطفا کمک کنید.
ما از خشونت حمایت نمی کنیم. ما می خواهیم قربانیان خشونت فراموش نشوند.
کاملا موافقم ولی خواهش می کنم از این where is my …? کمتر استفاده کنید واقعا تحملش را ندارم اگر یک مشت موجود احمق به فکر جوک ساختن برای این شعار ما بیفتند.
با تشکر
پی نوشت: خواهشاً بعد از خواندن این کامنت را حذف کنید
درود بر تو آرش عزیز
مرگ یک انسان یک تراژدی است و مرگ یک ملیون انسان یک آمار است .
استالین
نگذاریم خون جوانانمون آمار گردد که بسا انکار آمار ساده سات و ساده است . . .
آرش این فکر خیلی قشنگیه. ما متاسفانه در انقلاب ۵۷ هم تاریخ مکتوب نداشتیم. نفهمیدیم چند نفر کشته شد و نام آن دلیران چه بود. آری این ها انسان های باغیرت و باشرفی هستند که برای آزادی می جنگند. باید بدانیم که چه کسانی بوده اند تا دست کم در فردای یک ایران آزاد از آنان یاد کنیم. دهخدای عزیز برای شهدای مشروطه بود که شعر معروف یادآر ز شمع مرده یادآر . این ها به زندگی ما روشنی می بخشند و می میرند. شاملو هم شعرهای زیبایی برای آنها گفته. اگر می شود این بنر را با فارسی هم درست کن همان شعر دهخدا یادآر ز شمع مرده یادآر را به جای دوست من کجاست بگذار تا در وب لاگ های فارسی بگذاریم. خسته نباشی.
اعتصاب سراسری، تنها راه به زانو در آوردن رژیم خامنه ای
پدران و مادران ما با اعتصاب علیه شاه نتیجه گرفتند. ما هم اگر واقعا تغییر می خواهیم، می توانیم و باید همان شیوه را پیاده کنیم. اعتصاب سراسری کمترین هزینه ی انسانی و قاطع ترین نتیجه ی سیاسی را به دنبال دارد. این راهکار ظرف چند روزماشین سرکوب خامنه ای را مختل می کند بدون اینکه حکومت بتواند از زرادخانه ی آدمکشی خود برای سرکوب جنبش استفاده کند. تظاهرات خیابانی به تنهایی نمی تواند رژیم را به پذیرش خواسته های دموکراتیک مردم در آورد. قدر هم عده ی مخالفان زیاد باشد تا وقتی که اعتراضات محدود به تظاهرات خیابانی است دیکتاتور به رآی مردم احترام نخواهد گذاشت. فاشیسم تا وقتی تیغ اش می برد از خونریزی ابایی ندارد. بنابراین تظاهرات تنها چاره ی کار نیست. اگر واقعا ۱۹ میلیون نفر به موسوی و ۱۳ میلیون نفر به کروبی رآی داده اند در مجموع رای ۳۲ میلیون نفر از جمعیت فعال این کشور توسط حکومت خامنه ای و شرکا ضایع شده.
اقتصاد کشور را این ۳۲ میلیون نفر می گردانند نه آن دو سه میلیون پاسدار و بسیجی مفتخور رژیم. اگر اکثریت مطلق فعالان اقتصادی ایران باید پای رآی شان بایستند. اگر به قدر آن قهرمانانی که جلوی صف تظاهرات جلوی دیکتاتور سینه سپر می کنند شجاع نیستم و از جان مان می ترسیم، سرکار نرفتن که خطرجانی ندارد. گیریم که همه ی این ۳۲ میلیون ضدولایت فقیه نباشند اما همه که مخالف دولت کودتای احمدی نژاد هستند. پس چه توجیهی دارد که برای دولت غاصب و کودتاچی کار کنیم وقتی که دیکتاتور رآی مان را سوزانده و بهترین جوانان مان را به خاک و خون کشیده است؟
برای به ثمر رساندن این جنبش تا خلع دیکتاتور خامنه ای و اراذل اطرافش بیاید از کارخانه، اداره، پادگان، بازار و مدرسه ی خودمان شروع کنیم تا در نهایت یک اعتصاب سراسری را سازمان دهیم. موسوی هم امروز (شنبه) با هشیاری در سخنرانی اش اشاره کرد که اگر مرا گرفتند اعتصاب کنید. به نظر من حتی نباید منتظر شویم تا موسوی را بگیرند و بعد اعتصاب کنیم. اما خود ما مردم اگر اراده کنیم می توانیم بدون نیاز به آقابالاسر شریان های حیاتی دیکتاتوری را ظرف چند روز مختل کنیم و فقط خدمات حیاتی مثل بیمارستان ها و آتش نشانی و خدمات شهری در خدمت این جنبش باشکوه مردمی باشند. هیچ قدرتی نمی تواند در برابر اراده ی ۳۲ میلیون نفر اعتصابی مصمم بایستند. بیایید دست به دست هم دهیم و قرار بگذاریم که از روزی یکشنبه سر کار نرویم. با یک اعتصاب سراسری تومار این حکومت دروغ و جنایت را در هم بپیچیم و خامنه ای ملعون را هم مثل شاه روانه ی زباله دان تاریخ می کنیم. نترسیم ما همه با هم هستیم.
کار بسیار پسندیده ایی است. روحشان شاد )):
ساعاتی پیش و در یک برنامه از قبل اعلام نشده [وغیرقابل پیشبینی]،شبکه دوم سیمای جمهوری اسلامی ایران گفتوگوی زندهای را با دکتر لاریجانی رییس مجلس در محل مجلس شورای اسلامی پخش کرد.
در این گفتوگوی غیرمنتظره که بوی «عقبنشینی» آشکار از آن به مشام میرسید،لاریجانی ضمن انتقاد صریح و چندینباره از فضای یکسویهای که بر رسانه صدا و سیما سایه افکنده،گفت:با توجه به تاثیرات مثبت مناظرههای انتخاباتی بین کاندیداهای ریاست جمهوری،میبایستی مسوولین صدا و سیما این روش را نیز بعد از انتخابات ادامه میدادند تا مردم با شنیدن نقطه نظرات کاندیداهای خود،دست به دامان رسانههای خارجی نشده و همچنین فضای مودت و دوستی جای خود را به هیجانات خطرناک نمیداد.
لاریجانی ضمن تایید خواسته بهحق مردم برای روشن شدن تقلبات احتمالی در انتخابات و انتقاد از وزارت کشور، افزود:طبق قانون اساسی مردم حق دارند که اجتماعات مسالمتآمیز برگزار کنند.
وی در ادامه گفت:حالا اگر بنا به مصلحتی برگزاری چنین تجمعهایی در خیابان صلاح نیست،وزارت کشور موظف است تا مکان دیگری را در اختیار معترضین قرار بدهد تا مردم بتوانند با آرامش نقطه نظرات خویش را ابراز دارند.
رییس مجلس که سعی میکرد چهرهای آرام داشته باشد،ضمن اشاره مستقیم به گفتوگوی تلویزیونی محسن رضایی درخصوص اعتراض به تقلبات فاحش که فاش کرده بود در بیشاز ۱۷۰ حوزه رای گیری میزان مشارکت بین ۹۵ تا ۱۴۰ درصد بوده،اظهار داشت:امروز آقای رضایی با حضور در شورای نگهبان با صراحت و اصرار از تخلفات صورت گرفته شکایت کرده و شورای نگهبان ضمن بررسی این خواسته نباید تنها به بازشماری بیش از ۱۰درصد آرا اکتفا کند.
رییس مجلس با عقبنشینی فاحش از «فصلالخطاب»ی که روز جمعه صادر شد و رد ادعای پوچ «انقلاب مخملی» گفت:انقلاب مخملی در کشورهایی رخ میدهد که مردم آنان از سطح شعور پایینی رنج میبرند و وصلههای اینچنینی به مردم با شعور و آگاه ایران نمیچسبد.
گفتنیست لاریجانی که در این گفتوگوی تلویزیونی شبانه در محل مجلس شورای اسلامی ایران حضور یافته بود و بارها کلماتی را از قبیل «مودت» و«برادری» استفاده کرد،هیچگونه اشارهای به خشونتهای بیرحمانه نیروهای دولتی و همچنین موج دستگیریهای کور نکرد!
توصیه می کنم یک شمارنده هم باشه که به صورت درشت نشون بده چند نفر از هموطنان و خواهر برادران ما تا به حال شهید شده اند و این شمارنده رو بشه در سایر وبلاگها هم گذاشت.
آقا یه بانک اطلاعاتی هم باید برای بازداشت شده ها درست کرد. بی سابقه بوده و حیف مبارزه اینها هم ثبت نشه
roohe hameye shahidane in chand rooz shad. fakre kheyli khoobie hamintor bazdashtihaye in chand rooz ro ham faramoosh nakonid . khoda midoone che balaahaee miaran sareshoon
اعتصاب به نظر من هم بهترین راه برای مقابله با این رژیم است, ما اجازه نمیدهیم خون این افراد برای هیچ و پوچ ریخته شده باشد.
سلام….
درود بر روح آزاده ی آنان….من مصاحبه لاریجانی رو ندیدم اما اگر بنا بر صحبت این دوستمان باشد حرفهایشان منصفانه بوده…….یا حق
خون گریه کردم با این قسمت نوشته ات:اما اعداد می توانند باعث شوند فراموش کنیم که کسی که کشته می شود پسر کسی است یا خواهر کسی. که او اسمی دارد و دوستانی دارد و روی موبایلش آخرین شماره ای که تماس گرفته است هنوز هست. لابد زنگ زده که بگوید “آره خیلی شلوغ ه… نه من مواظبم”.
ایده خوبیه. با اجازه توی فیس بوک به اشتراک گذاشتم.
سلام
من هیچ راهی برای دانلود فیلم ها ندارم.youtube هم فیلتره.با سایت های واسط هم نمیشه دانلود کرد.لطف کن و فیلم ها رو روی سرور خودت بزار و لینک مستقیم بده تا دانلود کنیم.
من از صبح تا حالا می خواهم فیلم شهید شدن ندا رو بگیرم و نشون بقیه بدم .اما نمیشه.
تو رو خدا این لطف رو بکن.من منتظرم.
مرسی آرش جان.
http://khordadi.wordpress.com
تصویر این مطلب را برای تصویر فیسبوکم انتخاب کردم (جایگزین “رأی من کجا است” کردم.) امیدوارم اشکالی نداشته باشد.
کمانگیر: مرحمت کردی رفیق.
برای ایرانیان خارج ازکشوراعتصاب در برابر نمایندگیهای سازمان ملل برای جلوگیری از خونریزیهای بیشتر و پایمال شدن انسانیت در ایران
این قتل های ناجوان مردانه هرگز و هرگز از روح جوان،امیدوار و مقاوم ما پاک نخواهد شد…به امید روزهای روشن و آزاد،تا آخرین قطره خون ایستاده اییم…یا حسین
پر پر شدن یاران عزیز و جوانمان برای داشتن اندکی آزادی و رفاه چیزی نیست که از ذهن ما هرگز و هرگز پاک شود.
تا آخرین قطره خون برای داشتن ایرانی آزاد و بدون دیکتاتور،با پشتوانه روح بلند عزیزانمان میاستیم…
یا حسین…
بیایید نگذاریم نام و یاد کشته شدگان حوادث اخیر فراموش شود.این دقیقا چیزی بود که از دیشب به آن فکر می کردم. می توانیم یک صفحه اختصاصی درست کنیم که کاربر بتواند براحتی با پر کردن چند فیلد ساده، مشخصات نه فقط شهیدان بلکه مجروحان و بازداشت شدگان را هم وارد کند. در صورتیکه توسط عده ای مثلا ۵ نفر تائید شد نمایش داده شود. می توانیم برای آن دومین اختصاصی بگیریم. من برای هر گونه همکاری کاملا آماده ام.
عقیده من اینه که آدم وقتی حرف حساب داره نباید حرف حساب خودشو با حرف های کم پشتوانه خراب کنه. ما همه در آرزوی جامعه ای هستیم که حقوق انسان ها مورد احترام قرار بگیره و هر شهروند حق تعیین سرنوشت خودشو داشته باشه.
اما آیا ما داریم به این سمت حرکت می کنیم؟ چطور میشه ثابت کرد که جامعه ایران به سوی دیکتاتوری حرکت میکنه یا به سمت جمهوری؟ به طور رسمی چه مشخصه های برای این موضوع وجود داره؟ چه نظام و مکانیسمی ظرفیت حصول چنین جامعه ای رو داره؟
نظام سلطنتی؟ نظام مشروطه؟ نظام جمهوری؟ نظام کمونیستی؟ نظام جمهوری اسلامی؟!
ما بسیاری از شیوه های حکومتی رو در تاریخ معاصر ایران تجربه کرده ایم اما متاسفانه هیچیک از این شیوه ها رو به درستی بکار نگرفتیم و نه تنها از مزایای اونا استفاده نکردیم بلکه هزینه های هنگفت مالی و جانی برای تغییر شیوه ها پرداختیم.
تغییر شیوه ها اگر از روی تدبیر باشه حتما برای افراد جامعه زمینه زندگی بهتر رو فراهم می کنه اما باید از خودمون بپرسیم آیا تغییر شیوه ها تا الان از روی تدبیر بوده؟ از این پس چطور؟
چیزی که برای من مشخصه اینه که بیشتر کسانی که دم از تغییر می زنن واقعا برنامه منسجمی برای رفع نواقص موجود در حاکمیت ندارن و تنها به زانو در آوردن رژیم فکر می کنن و بس! سوال اینه که اگر رژیم کنونی ساقط بشه واقعا ایران گلستان میشه؟!
هدف من این نیست که بگم چون ایران گلستان نمیشه پس به همین رژیم قناعت کنیم، نه! به نظر من تا وقتی زمینه های فلسفی، فرهنگی، مهارتی و مدیریتی فراهم نشه تغییر در حکومت برای جامعه مفید نیست. نظر شخصی من اینه که هر حکومتی، برازندهی مردم
اون کشوره و اگر می بینیم در جای جای ایران عزیز ضعف های عمده ای وجود داره مهمترین دلیل اینه که واقعا بیشتر مردم ما ضعف های زیادی دارن.
من قصد ندارم سیاه نمایی کنم و فقط میخوام مثل یه آینه (نادقیق) بعضی از ضعف های بیشتر مردم ایران رو نشون بدم:
۱٫ بیشتر ایرانیا به گذشته ی پر افتخار خودشون مغرورن.
۲٫ بیشتر ایرانیا حرفهایی میزنن که واقعا به اونا اعتقاد ندارن.
۳٫ بیشتر ایرانیا برای عقیده خودشون ارزش قائل نیستن.
۴٫ بیشتر ایرانیا دروغ گفتن رو عمل زشتی نمی دونن و حرفهای بی اساس رو تایید می کنن.
۵٫ بیشتر ایرانیا قانونگریزی رو می پسندن.
۶٫ بیشتر ایرانیا خرافات رو به تحقیق و پژوهش ترجیح میدن.
۷٫ بیشتر ایرانیا حسادت رو ترویج یا تایید میکنن.
بنابراین هنوز کارهای زیادی روی زمین مونده که باید انجام بشه. اعتقاد من اینه که هر چقدر ضعف ما ایرانی ها در این زمینه ها بهبود پیدا کنه، دولتی روی کار میاد که بهتر عمل میکنه، مجلسی روی کار میاد که قانون بهتری ارائه می کنه.
بسیار زیبا- موافقم.
http://www.youtube.com/watch?v=kX7GkkSRvvs
نه رهبر، نه شورای نگهبان، نه مجریان انتخابات در ایران بیطرف نبودند و مردم دارند این همه قربانی می دهند.
ببینید این مسئله ابتدایی برگزاری درست انتخابات، که سال هاست حتی در بسیاری از کشورهای عقب مانده هم حل شده، در کشور ما این چنین به معضلی بزرگ تبدیل شده است.
حتمی ترین نتیجه این خون های ریخته شده، باید این باشد که این آقایان بگذارند در ایران انتخابات آزاد و سالم برگزار شود. و هر چه هم در مقابل ملت لجبازی بیشتری کنند، گور خود را زودتر می کنند.
این یعنی چه یه نفر به خودش اجازه بده بگه هر چی من می گم همونه و یه ملت را این چنین تحقیر کنه!
من حاضر هستم با یک سرور حمایت کنم
این هم لینک بعضی از فیلم ها:
http://www.4shared.com/file/113239451/44c5560e/shahadate_khaharam.html
http://www.4shared.com/file/113240065/a0a4fa92/shelik_va_jan_dadane_dokhtare_javan.html
http://www.4shared.com/file/113240787/d566a0b5/royaroie_mardom_ba_gurd.html
http://www.4shared.com/file/113241711/557bd9ac/shelik_be_mardom.html
http://www.4shared.com/file/113242546/a759c3ca/dargiri_dar_amirabad.html
http://www.4shared.com/file/113243217/10da76f9/dargiri_va_tirandazi_dar_tehran.html
سلام. این یادنامه هنوز راه اندازی نشده؟
با سلام
من یک پیشنهاد دارم.البته در زمینه ای کمی متفاوت.
ببنید الان حدود ۳ هفته است که حق ممسلم ما یعنی امکان ارسال اس ام اس در تهران از ما گرفته شده و هیچ کس جوابگو نیست و تقریبا به فراموشی سپرده شده. من پیشنهاد می کنم واقعا هرکسی که براش امکان داره و به زندگی و کارش لطمه جدی وارد نمیشهقبض موبایلش رو حداقل برای یکی دو ماه پرداخت نکنه چون مسلما این کار در بعد وسیع به شرکت مخابرات لطمه می زنه