کمانگیر » Blog Archive » عکس روز: در دوقدمی آقای رییس جمهور

سبزنامه: نوآوری جدید برای خبررسانی به کمک ایمیل

عکس روز: در دوقدمی آقای رییس جمهور

۳۰ بهمن ۱۳۸۷ | دسته: عکس روز

10_8711300994_l600_s.jpg

شکی ندارم که جمع ِ زیادی از مردم ایران به دلایل بسیار متعدد محمود احمدی نژاد را بسیار می پسندند. هدفم هم گرفتن هیچ نتیجه ی خارق العاده ای نیست، اما بنظر شما رفتار خلایق در دو قدمی ِ ماشین رییس جمهور کمی عجیب نیست؟ تصور کن که رفته ای در بین این جمعیت، لابد بدلیل علاقه، و بعد به ماشین رییس جمهور که رسیده ای یادت افتاده که زنگ بزنی به رفیقت که “من الان پیش احمدی نژادم!” یا مثلا به بقل دستی ات بگویی “خودش ه ها!” تصور می کردم در چنین جمعی چشمها حداقل به سمت آقای رییس جمهور باشد.

عکس از فارس

پس نوشت: این عکس را هم از ایسنا ببینید.



نظر دیگران

  1. m.reza |

    وای عجب عکسیه.ایول

  2. سروش |

    http://badnevis.wordpress.com/2009/02/17/president-trip-yazd/

  3. فهیم |

    that’s a good one!!! nice catch

  4. ش |

    دمت گرم. الان این عکسه احتمال داره فوتوشاپی باشه، اما تا زمانی که عکس قبلی رو نشه گیر آورد، قابل اثبات نیست. پیشنهاد: بیا یک نرم افزار بنویس که یک بانک عکس بهش تحویل بدی و بیاد بگرده توشون عکسهای مشابه رو گیر بیاره. اینجوری عکسهای فتوشاپی خبرگزاریها هم از دستت در نمیره. این نرم افزار جون میده برای بررسی عکسهای مانورهای نظامی و تظاهراتها.

  5. GsmAria.1 |

    انگار بیشتر اومدن توی عکس بیفتن :دی

  6. aa |

    masale chize digarist! aval inke mashin harekat mikonad va khob chandan manteghi nist ke adam poshtash ra be mashin bekonad, anham dar sharayeti ke baraye ranandeh ehtemlan gosfand va mastaghbelin yeki hastand , va bishtare admahaie ke “zard karedi ” ro beroye mashin hastand. dovom inke in faghat ahmadinejad nist ke doost dard ke cheshme hame be oo bashad, khaylihaye dige ham ingoneh hastand, az jomleh ba’zi az in mostaghbelin! khayli sadeh agar hame be X negah konand va shoma dar masire X bashid hame be shoma ham negah mikonand !! chebehtar ke bargardim ke hame bebinandeman! labkhande rezayat ra kemibini dar sorate baziha??.

  7. پنجره چوبی |

    نگاه دقیقی داشتید
    آدماش زیادی خونسردن
    ولی انگیزه ای برای ساختن تصویر جعلی هم وجود ندارد
    نمونه ویدئویی این تصاویر در همه سفرهای استانی فراوان است

    حداقل صحنه ای رو جعل میکردن که کمی اهمیت داشت

  8. محسن |

    سلام
    من دقیقاً متوجهء منوظر آرش عزیز نشدم . ولی فهمیدم که یکی از دوستان عکس را فتوشاپی تصور کرده است :

    ۱- در چنین مجامعی ، تعداد زیادی از افراد در اطراف خودرو رئیس جمهور و در بین مردم می ایستند که در واقع نه مردم بلکه مامور حفاظت از جان رئیس جمهور هستند و با آن مکان یابی ، هم فضایی را اشغال می کنند هم به نوعی مشغول حفظ جان آن مسئول ( در اینجا رئیس جمهور ) می باشند که فضا را برای عملیات انتحاری یا تیراندازی از نزدیک تنگ و آن را مشکل کنند . به نظر می رسد در عکس فوق نیز تعدادی از حضار از جمله تعدادی از رنگ شده ها ، مشغول همین کار و جزء همین دسته اند . مثلاً به فردی که کاملاً پشت سر فرد موبایل به دست ایستاده است نگاه کنید و یا چند نفر دیگر .

    ۲- عکس فتوشاپی باشد که چه ؟ مثلاً بخواهند حضور مردم را پررنگ تر نشان دهند ؟ اصلاً حضور مردم در مراسم این چنینی نه بایستی موجب خوشحالی مقامات باشد که ” بعله ، ببینید ما چه مشروعیتی داریم ” و نه می بایست عدم حضور مردم موجب خوشحالی مخالفین !
    چرا ؟ اینها تعیین کننده میزان محبوبیت در مردم نیست . حداقل در ایران که اینطور است . آنها که یادشان است می دانند که زمان شاه هم برای شاه از این تجمعات راه می افتاد .

  9. مازیار |

    من چون به کار انگولک عکسم و فوتوشاپ به نظرم نمی رسه این مورد مشخص جعلی باشه. البته عجیبه واقعا
    ضمنا من موندم تو چه حالی داری واقعا :))

  10. داوود |

    فوتوشاپ نیست کار خوبی نبود این عکس اعتبار گیرهای قبلیتو برد زیر سوال این دیگه خیلی بنی اسرائیلی بود

  11. حرفه ای |

    آقایون…
    تابلوه که عکس دستکاری شده. آقا اصلاً فاصله نوک ماشین تا بدن این افراد تفریباً صفره بعد دارن در و دیوار و نگاه میکنن. اصلاً نمیشه باور کرد!

  12. استعداد کشف نشده |

    وای پکیدم از خنده..خیلی باحال بود خداییش
    منم یه آپ ویژه دارم در همین مورد..خوشحال میشم بیاین..
    موفق باشین…

  13. از زندگی |

    اون کوین کاستنر پشت سرشون هم خیلی ابهت داره والله ! آدم یاد بادی گارد می افته :)

  14. سلام |

    خب به قول “حرفه ای” یه کم زیادی تابلوئه که فتوشاپیه!! با توجه به مسیر دید مردم جلوی ماشین و تحرکشون (مثلا بعضیا وایستادن و دارن حرف میزنن جلوی ماشین که این با توجه به حرکت ماشین عاقلانه نیست همچنین ازدحام سایر قسمتها به جز جلوی ماشین!! مثلا تا ۱۰ قدمی کنار ماشین جایی برای حرکت کردن نیست در خالیکه در ۲ قدمی ماشین! اونم جلوی ماشین! دارن سوت بلبلی میزنن!

  15. درویشی نشسته بر پوست پلنگ |

    و ما این بازی را ادامه داده ایم .
    آن چه که همواره در این بازی زرد شده است من هستم و امثال من . نه رئیس جمهور

  16. علی |

    خدایا شکرت که من خودم در چنین جمعیت هایی بوده ام و می دانم که دشمن دروغ می گوید …
    شماها خیلی خوش خیالید !!

  17. ایمان |

    سلام

    البته این رفتار خیلی طبیعیه. قطعا این جلوییها متوجه نیستند که ماشین رئیس جمهور داره میاد.

  18. علی |

    فکر نمی کنید جمعیتی که به ایشون نگاه می کنن ۱۰۰ برابره زرد هاست … شما دیگه چقدر خوش خیالید به خدا .!!؟؟ عکس تو یه لحظه است .

  19. بهروز |

    حالا دیگه سفراش خیلی عادی شده که بخایم بگیم عکسو میسازند که از محبوبیتش کم کنند بابا ول کن این حرفارو این همه خرج واسه چی…

  20. محمد |

    زیبا بود
    اما این زیباتره :
    http://kashkool.persianblog.ir/post/424/

Commentنظر شما