گاهی مصلحت ایجاب می کند که در “هولوکاست غزه” شرکت کنیم
توسط کمانگیر در روز ۱۹ دی ۱۳۸۷دی ۱۹
رضا شیرازی می نویسد،
مشخص است که بخش اصلی و بزرگی از توسعه زبان PHP توسط افراد و یک کمپانی اسرائیلی صورت می گیرد و در واقع تمام کامپیوترها و سرورهای که PHP را پشتیبانی میکنند محصول این شرک اسرائیلی در حال اجرا است.
با توجه به شعارهایی نظیر “با استفاده از محصولات ِ (شرکتهایی که ارتباط قوی با اسراییل دارند) در هولوکاست غزه سهیم باشیم”، مفهوم ِبسیار این روشن این گفته این است که “بیایید از php استفاده نکنیم”. مساله ی اساسی اما این است که بدلیل تعداد بالای نرم افزارهای تحت وب که برمبنای این زبان برنامه نویسی کار می کنند (مثال) این ایده به معنی استفاده نکردن از WordPress و Drupal و نظایر آنها و تغییر اساسی در وبسایتهایی نظیر فارس نیوز و البته وب سایت رهبر ایران است (منبع). نگاهی به آمار نشان می دهد که در آوریل ۲۰۰۷ تخمین زده می شد که بیش از ۲۰ میلیون وبسایت به کمک php سرپا هستند. این وب سایتها شامل فیس بوک، ویکیپپدیا، یاهو و دیگ می شوند. به این ترتیب، درخواست ِ طرد ِ php چیزی در اندازه ی اسراییلی خواندن و درخواست ِ خداحافظی با intel است، که پیش از این انجام شده بود.
تصاویری از توسعه دهندگان ِ اسراییلی php به همراه ایهود المرت و شیمون پرز (از وبلاگ علیرضا شیرازی)
تحریم ِ محصولات ِ کشورها بدلیل نقض حقوق بشر روش تازه ای نیست. سالها پیش، در دوران ِ آپارتاید، همین سیاست در مورد آفریقای جنوبی اعمال شد و همین حالا در غرب بسیاری همین رفتار را در قبال اجناس چینی انجام می دهند.
اما سوال اساسی این است، آیا php و intel را تحریم خواهیم کرد؟ یا اینطور بگوییم، آیا زمانی مصلحت ایجاب می کند که “در هولوکاست غزه شریک باشیم” و از “محصولات اسراییلی” استفاده کنیم؟ بوضوح گذشتن از نسکافه و فانتا کار ساده ای است. حتی شاید بتوان محصولات جایگزینی پیدا کرد که از ارتباط با “هولوکاست غزه” مبری باشند. اما با آنها که جایگزینی ندارند، یا نمی توانیم هزینه ی جایگزین کردنشان را بدهیم، چه خواهیم کرد؟
بوضوح هیچ تصمیمی از مصلحت اندیشی مبری نیست. اساسا گرفتن تصمیم یعنی مقایسه ی گزینه های مختلف و سبک و سنگین کردن سود و ضرر و در نهایت انتخاب بهترین راه حل با توجه به شناخت موجود و معیارهای مقایسه. مساله زمانی مشکل می شود که هیجان زده می شویم و می خواهیم با بیسکوییت نخوردن چگوارا بشویم. مشکل اما این است که آقای چگوارا برای انتشار اخبار ِ جنبش ِ بزرگ ضد صهیونیستی اش احتیاج به محصولات ِ شیاطین دارد. یا شاید ایراد از توسعه دهندگان php است که این اتفاق درواقع نمی افتد،
یکی دیگر از مدیران سایت های اینترنتی در گفتگو با خبرگزاری … گفته است که “پس از شنیدن این مطلب سریع آمدم تا در روی صفحه اول سایت خود بنویسم مرگ بر اسرائیل که متوجه شدم در زبان برنامه نویسی PHP این امکان وجود ندارد که شعار های زد اسرائیلی بنویسم. و هر چی می نوشتم مرگ بر اسرائیل پس از ذخیره صفحه می دیدم که متن نوشته شده تغییر کرده است. از این موضوع بسیار شگفت زده شدم”
شرم آور نیست که گاهی مصلحت ایجاب می کند که از آسمان فرود بیاییم و روی زمین برای مشکلاتمان دنبال راه حل بگردیم؟
از دیگران:
- داریوش ملکوت: هزارتوی جهانی شدن، اسراییل و معضلات اخلاقی
- ایمایان: فلسطین و ارزش اعمال نمادین
نکتهی جالبیه و در دنیای امروز که سرمایهها و شرکتهای بزرگ آنچنان پخش و منافع مشترک در هم گره خورده که بیمعنیه صحبت از شرکت صد در صد اسرائیلی یا شرکت صد در صد آمریکایی یا مانند آن بکنیم.
تنها فرقی که در مورد مثال php میشه گفت اینه که استفادهی متنآزاد یک وبسایت از php سود مستقیمی عاید طراحش نمیکنه و دوم اینکه کاربردش نسبت به کاربرد شعاری موارد ذکر شده «خاص»تره.
گاهی هم مصلحت ایجاب می کند که در “پروپاگاندای رژیم” شرکت کنیم. مثل کاری که علیرضا شیرازی کرده.
در ضمن رهبر انقلاب از سالها قبل از اینکه صاحب وبسایت باشه در هالوکاست غزه شرکت داشته. البته بازم مصلحت نظام ایجاب کرده بوده
شیرازی از اون دات نت کارهای متعصب هست. اینو که دیگه همه میدونند.
اگر عقیده ای خیلی تندرو شود سریع به بن بست می خورد! مثل همین.. تمام پردازنده های اینتل را تحریم کنیم!
کسی نیست از این آقایان بپرسد. لطفا اول صادرات نفت خود را به کشورهای دنیا که با اسرائیل رابطه دارند قطع کنید. بعد ببنید کی اول از بین می رود؟
ول کنید این بچه بازیها رو
درست است که شاید نتوانیم اینتل را (چون شاید جایگزین دیگری ندارد)تحریم کنیم ولی آنهایی را که می توانیم تحریم کنیم و محصولات جایگزینی برایشان پیدا کنیم، چرا تحریم نکنیم؟
علیرضا شیرازی است دیگر، مصلحت ایجاب کرده اینها را بنویسد، از یک مهندس ای تی که وب سایت معروفی را ایجاد می کند، بیش از این نمی شود انتظار داشت.
اما برادر کمانگیر، مورد اخری که نوشتی طنز است، و از یک طنز نقل شده است، بهتر است بنویسی که طنز است تا مخاطب گمراه نشود!
بعدش هم معلوم است که وقتی حرف از بایکوت می زنیم منظور بایکوت کامل نیست، هر کس همان قدری که ازش بر میآید. بعیداست شما متوجه این نکته نباشید که حرف از بایکوت حتی اگر در ظاهر هدفش اقتصادی باشد در واقع اثر سمبلیکش است که میماند.
کشورهای مسلمان که خواستند دانمارک را بایکوت کنند، دانمارک ترسش بحران اقتصادی بود که عذرخواهی کرد؟ نه ترسش اثر سمبلیکی بود که باقی میماند.
بله اگر مصلحت ایجاد کند در هولوکاست غزه شرکت می کنیم.شما آدمی می شناسید که عاقل باشد و مصلحت نداند؟ خودتان مصلحت اندیش نیستید؟
چطور ایران را که ان سال است دارند تحریم اقتصادی می کنند هیچ وقت از تحریم نفتش حرف نمی زنند؟ چون حاضر نیستند بازار نفت دنیا تکان بخورد، همان عراق دوره ی صدام را هم با بازی نفت در برابر غذاشان، کاری کردند که نفتش را وارد بازار کند که بحرانی چیزی گریبانشان را نگیرد.
اینم نوعی است.
بهتر نیست همین ابزار رو برای جنگ اطلاعاتی بر علیه دولت صهیونیستی اسراییل استفاده کنیم!؟ یه چیزی مثل کاری که وزارت خونه های اسراییلی در اینترنت دارن انجام میدن و جنگ رو به نفع خودشون به وب کشوندن!
یادم رفت بگم که یهودی بودن دلیل بر صهیونیست بودن نیست! اگر در ویکی پدیا نوشته که Andi Gutman و Zeev Suraski اسراییلی هستند و از دانشگاه معتبر اسراییل مدرک گرفتن نمی تونیم مطمئن بگیم که اونها حامی این حملات به غزه هستند! مگر ما تمامی سیاست های حکومت ج. اسلامی رو تایید می کنیم!؟
نکته مهمی را نوشته ای. اما همین، خودش یکی از دلایل سیاست انزواجویانه دولت هایی چون ایران است که گرچه نهایتا قابل تداوم نیست، اما در کوتاه مدت و علیرغم هزینه هایی که برای جامعه ایجاد می کند، اتخاذ می شود.
براتون متاسفم !!!! چون شیر خشکی که الان به بچه ام می دم ! توسط شرکتی تولید میشه وابسته به nestle هست !!! چجوری بهش میتونم حالی کنم که بچه جون این شیر خشکی که داری میخوری وابسته به نستله هست و نستله هم وابسته به اسرائیله !
و خیلی بچه گانه به نظر میرسه ، که ما از تکنولوژی اینتل چشم پوشی کنیم ! کمی منطقی باشید لطفا . و خواهش دیگه اینکه لطفا طوری بنویسید و رفتار کنید که روی طالبان را سفید نکنید.
موتوشک کر !
حواست نیست که پیاچپی اپن سورس است. نیز اگر بتوان از بابیلون هک شده استفاده کرد که ضررش به اسرائیلیها بخورد منعی نیست. نیز مثلاً میتوان از امایدی به جای اینتل استفاده کرد. اگر طرف اسرائیلیها نباشی بلاخره راهی پیدا میکنی. اگر راهی پیدا نشد اجازهی استفاده از گوشت مردار را هم داری. نمیفهمم چرا سعی میکنی حزباللهیها را گاگول فرض کنی؟ تو طرف کی هستی کمانگیر؟
یک تیتر دیگر هم برای این مطلب می توان گذاشت و آن «ماهی گرفتن از آب گل آلود توسط شیرازی» است
سلام
۱- اصل تحریم چیز خوبیه اگه بشه بهش عمل کرد!؟
۲- در مورد ابزارهای اپن سورس با لیسانس GPL این حسن وجود دارد که بتوان تغییرات دلخواهی را در آنهابرای خودایجاد کرد بدون نیاز پرداخت لیسانس. آیا شما می توانید اگر ایران وارد سازمان تجارت جهانی شود اینطوری از محصولات مایکروسافت (که البته رئیس و سهامدار بزرگ آن استیو پالمر هم یهودی)استفاده نمائید. و یا از محصولات اوراکل که صاحب آن لری الیسون که ورژن یک آنرا برای سیا توسعه داده و در هیئت ریسه آن اعضای نظامی ارتش امریکا حضور دارند.http://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Ellison و در سایت nndb.com ملاحظه نمائید.
و البته بسیاری دیگر.
۳- آیا چون دستاورد علم فیزیک، شیمی و ریاضی را که توسط افرادی همچون آلبرت اینشتین (که در رابطه با طرفداری از صهیونیسم کتاب هم دارد)اپنهایمر و بور یهودی و بسیاری از یهودیان دیگر در این رشته ها بدست آمده باید تحریم کنیم.
۴- اگر کسی بدنبال مقابله است بهتر است قدرت خود را بر روی توسعه علم و فناوری بدون تبلیغات اغراق آمیز متمرکز کنه واقعیت همان چیزی است که دوستان اشاره کردند. می شود از خیر کوکاکولا گذشت اما نمی توان از علم و دانش دست کشید. پس لطفا فعلا از تحریم اینتل، پی اچ پی و . . . تا تسلط نسبی به ابزار توسعه جایگزین خود داری کنید. ۲۰ سال مستمر عرق بریزید شاید بتوانیم سال بیست و یکم یک حرفی بزنیم که تا حدودی قابل انجام باشد.
[…] دام شعارزدگی و اخلاقیات مصرفی و پلاکاردی است. مرتبط: «گاهی مصلحت ایجاب میکند که در «هولوکاست غزه» شرکت کنیم…» از […]