کشیش ِ مک کین: ماموریت تاریخی آمریکا نابودی اسلام است
توسط کمانگیر در روز 8 مه 2008مه 8
بعد از داستانهای کشیش رایت، کشیش ِ باراک اوباما (ببینید:ویدئوی روز: آمریکایی که دوست داریم)، خیلی ها اشاره می کردند که هر سیاست مداری کشیشی داره و کم نیستند کشیش هایی که در سخنرانی های بیشمارشون اباطیل هم به خورد ملت داده اند.
و حالا نوبت مک کین، کاندیدای جمهوری خواهان ه. جان هیگ، کشیش ِ مک کین، معتقده طوفان کاترینا در نیواورلئان برای مجازات “گناهان همجنس گرایانه” آمد. او دعوت به جنگ و نابودی اسلام هم می کنه. “به محمد از طرف شیاطین وحی می شد، نه از جانب خدا” او می گه. و البته هنوز کار داره تا رسانه ها به این موضوع برسند و مک کین رو هم قلقلکی بدن، نظیر اونچه سر باراک اوردند. “آمریکا سنگری است علیه اسلام” هیگ می گه.
الان که صفحه اوله دیگه.(digg)
کمانگیر: زکی. یک ساعت پیش که این پست رو نوشتم ۱۷۰ تا رای بیشتر نداشت….
پس اینایی که هی اصرار می کنن که ما ایرانی ها اخلاقمون شبیه آمریکایی هاست راست می گن. اینام ذوب در ولایت فقیه ببخشید مسیح زیاد دارن. بابا مک کین خودش سوتیه، می خوای کشیشش مارتین لوتر کینگ باشه؟ یارو کشیشه یه چیزی تو مایه های خزعلی خودمونه. می شناسینش؟
ما هی می گیم درد بشریت از مذهبه .. بقیه می گن به اعتقادات دیگران توهین نکن.